-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 27

„Chengdu Open“ turnyro starte – puiki Rusijos talento pergalė

Kylanti Rusijos teniso žvaigždė Karenas Kačianovas „Chengdu Open“ turnyro starte iškovojo puikią pergalę. 101-ą vietą ATP reitinge užimantis 20-metis rusas antradienį 7:6 (7:3), 6:3 patiesė 37-ąją pasaulio raketę Joao Sousą iš Portugalijos.
Karenas Kačianovas
Karenas Kačianovas / „Scanpix“ nuotr.

77-ias minutes trukusiame mače K.Kačianovas atliko 7-is padavimus be atsako ir pasinaudojo dviem iš trijų turėtų „break point’o“ galimybių.

„Tai buvo labai geras mačas. Esu patenkintas savo pasirodymu,“ – po pergalės džiaugėsi jaunasis rusas.

Į turnyro aštuntfinalį patekusi 101-oji pasaulio raketė užsitikrino 20 reitingo aškų ir daugiau nei 14 tūkst. JAV dolerių. Kitame etape K.Kačianovas susikaus su prancūzu Adrianu Mannarino, kuris 6:4, 6:7 (2:7), 6:4 palaužė amerikietį Denisą Kudlą.

Į „Chengdu Open“ turnyro aštuntfinalį pateko ir Kevinas Andersonas – geriausias Pietų Afrikos Respublikos tenisininkas 6:2, 6:4 patiesė australą Jordaną Thompsoną.

Trys antradienio mačai buvo nutraukti dėl lietaus: Marcoso Baghdatiso ir Pablo Carreno Bustos dvikovoje rezultatas trečiame sete yra lygus 5:5; šeštą skirstymą turintis serbas Viktoras Troickis 6:3, 3:2 pirmauja prieš norvegą Casperą Ruudą; o ispanas Alberto Ramosas-Vinolasas 6:4, 5:7, 3:1 pirmavo prieš kvalifikaciją įveikusį vokietį Michaelą Berrerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius