-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17

D.Schwartzmanas papasakojo apie „WhatsApp“ grupę, kurioje yra būrys pirmo 100-uko žaidėjų

Dalyvaudamas vienoje iš Argentinos radijo pokalbių laidų ATP turo mažylis Diego Schwartzmanas (ATP-13) atskleidė apie niekam iki šiol nežinomą „WhatsApp“ programėlės grupę, kurioje bendrauja daug pirmojo šimtuko tenisininkų.
Diego Schwartzmanas
Diego Schwartzmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Schwartzmanas papasakojo, kad tenisininkai dažnai pasišnekučiuoja uždaroje „WhatsApp“ grupėje, kurioje netrūksta ne tik rimtų temų, bet ir juokų.

Smagiausia šios grupės dalis? Novakas Džokovičius, atskleidė argentinietis, pridėdamas, kad serbas atlieka tarsi moderatoriaus pareigas.

„Aktyviausiai žinutes rašo Novakas. Kiti tenisininkai siunčia daug memų, juokingų paveikslėlių. Didelę laiko dalį mes juokiamės.“

„Scanpix“/AP nuotr./Novakas Džokovičius
„Scanpix“/AP nuotr./Novakas Džokovičius

Tačiau pastarosiomis savaitėmis grupėje vyrauja rimtis. Dėl plintančio COVID-19 viruso į savo namus sugrįžę tenisininkai būtent šioje grupėje daug diskutavo ir galiausiai priėmė sprendimą sezoną stabdyti, kurį visų pirma pasiūlė ATP žaidėjų taryba.

„Reikia įvertinti situaciją. Mūsų priimtas sprendimas buvo logiškas, nes viskas gali dar labiau komplikuotis. Mes balsavome ir galutinį balsą nusiuntėme ATP turui“, – tikino Schwartzmanas.

Praeityje apie egzistuojančią uždarą, tik didžiajam trejetui priklausančią „WhatsApp“ grupę, patvirtino tiek Rafaelis Nadalis, tiek Novakas Džokovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius