-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 15

Daviso taurėje – beveik 5 valandas trukęs dvejetų trileris Kroatijoje

4 valandos ir 41 minutė – tiek prireikė JAV duetui įveikti Kroatijos dvejetų specialistus ir išlaikyti viltį bei intrigą viename iš Daviso taurės pusfinalių.
Ryan'as Harrisonas, Mike'as Bryanas bei kapitonas Jim'as Courier
Ryan'as Harrisonas, Mike'as Bryanas bei kapitonas Jim'as Courier / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoji dvejetų raketė Mike'as Bryanas ir Ryanas Harrisonas (ATP-54) 7:5, 7:6(6), 1:6, 6:7(5), 7:6(5) nugalėjo 4-ąją pasaulio dvejetų raketę Mate Pavičių bei Ivaną Dodigą (ATP-24).

Nepaisaint to, jog amerikiečiai turėjo dviejų setų persvarą, Zadare susirinkusių sirgalių padedami šeimininkai ne tik išlygino rezultatą setais, tačiau ir penktajame pirmavo 2:0. Visgi M.Bryano vedamas duetas sugebėjo išplėšti pratęsimą, kuriame viską lėmė vienas taškas.

„Mes abu su partneriu tiesiog tryškome energija, tai nuostabi pergalė mūsų šaliai, – teigė vienas iš brolių Bryanų. – Laimėti 7:6 penktajame sete, žaidžiant svečiuose ir dar ant grunto yra nerealu. Aš to niekada nepamiršiu.“

40-metis ir toliau demonstruoja tiesiog fenomenalią formą šiame sezone. Jis jau triumfavo dviejuose „Didžiojo kirčio“ turnyruose, laimėjo du „Masters“ serijos turnyrus bei krito dar keturių turnyrų finaluose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Julienas Benneteau ir Nicolas Mahut
AFP/„Scanpix“ nuotr./Julienas Benneteau ir Nicolas Mahut

Jeigu rytoj Zadare dar vyks nuožmi kova, tai Lilyje intriga užgeso jau šiandien. Julienas Benneteau ir Nicolas Mahut 6:0, 6:4, 7:6(7) nugalėjo ispanų Marco Granollerso bei Feliciano Lopezo porą.

Šią pergalę itin emocingai išgyveno 36-erių J.Benneteau. Prancūzas po šio sezono deda tašką tenisininko karjeroje, o šis susitikimas tikriausiai buvo paskutinis atstovaujant savo šalies garbę Daviso taurėje.

Prancūzai seriją prieš Ispanijos rinktinę laimėjo 3:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius