-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26

Ričardas Berankis pateko į savo pirmąjį sezono finalą

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis iškovojo pergalę prieš 229 vietą ATP pasaulio reitinge užimantį Aleksandrą Nedovyesovą ir pateko į „Shymkent Challenger“ turnyro finalą. Lietuvis pusfinalyje užtruko beveik dvi valandas, o savo varžovą iš Kazachstano nugalėjo rezultatu 6:2, 2:6, 6:2.
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį / „@ulysseel“ nuotr.

R.Berankis iškovojo jau ketvirtą pergalę iš eilės bei turės galimybę iškovoti pirmąjį „Challenger“ serijos titulą nuo praėjusių metų balandžio mėnesio. Tąkart lietuvis triumfavo Kinijoje.

Šiame susitikime jis laimėjo 67 proc. savo pirmųjų padavimų, o savo kirčių serijoje neatsilaikė tris kartus. Tiesa, lietuviui pavyko savo varžovą palaužti net penkis sykius iš aštuonių „break point'o“ galimybių.

Už patekimą į finalą R.Berankiui atiteko 48 reitingo taškai, o dėl čempiono titulo jis susikaus su Yannicko Hanfmanno (ATP 220) ir Carloso Tabernero (ATP 326) poros nugalėtoju.

Tai antrasis Lietuvos tenisininko turnyras šį sezoną, o pirmuoju bandymu Samarkande jis pralaimėjimą patyrė jau pirmame mače.

Tuo tarpu 30-metis A.Nedovyesovas pusfinalį pasiekė nepralaimėjęs nė vieno seto ir pirmą kartą šį sezoną iškovojo tris pergales iš eilės. Tai buvo geriausias jo pasirodymas bet kokiame turnyre šiemet.

Ričardo Berankio mačo įrašas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius