Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 11 06

Be smūgio iš dešinės likęs Laurynas Grigelis suskaldė raketę ir patyrė pralaimėjimą

Laurynui Grigeliui nepavyko prasibrauti į Prancūzijoje vykstančio „Challenger“ serijos turnyro ketvirtfinalį. Lietuvos tenisininkui ypač nesisekė smūgiai iš dešinės, o šia spraga sėkmingai pasinaudojęs prancūzas Vincentas Millot šventė pergalę rezultatu 6:1, 6:4.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

L.Grigeliui nuo pat pradžios itin nesisekė smūgiai iš dešinės pusės. Jis pralaimėjo dvi padavimų serijas ir atsiliko rezultatu 0:4. V.Millot daug žaidė oponentui į silpną pusę ir užtikrintai laimėjo pirmą setą. 

Antrame sete L.Grigelis dar kartą pralaimėjo savo padavimų seriją ir nusiminęs suskaldė raketę į arenos grindinį. 161-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis V.Millot šventė pergalę po 68 minutes trukusios kovos. 

Tai buvo antra abiejų žaidėjų akistata ir pirmas V.Millot laimėjimas. 

Mačo nugalėtojas gaus 18 reitingo taškų, o ketvirtfinalyje susitiks su šeštu pagal skirstymą praėjusių metų šių varžybų finalininku Nicolasu Mahutu (ATP 118) arba Rumunijos tenisininku Victoru Hanescu (ATP 127). 
 
Mačo video. 

Ketvirtadienį dėl vietos ketvirtfinalyje kovos ir pirma Lietuvos teniso raketė. Ričardas Berankis žais su belgu Rubenu Bemelmansu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius