-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 18

Žiauri bausmė: amerikiečių tenisininkas Wayne Odesnikas diskvalifikuotas 15-ai metų

Prieš kelerius metus amerikiečių tenisininkas Wayne Odesnikas buvo vadinamas nekenčiamiausiu žmogumi teniso pasaulyje. Dabar 267-ta pasaulio raketė ilgam gali pamiršti tenisą. Vėl žaisti sportininkas galės tik būdamas 44-erių metų.
Wayne Odesnik
Wayne Odesnik / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Skandalas Dopingas
Trečiadienį W.Odesnikui tarptautinė teniso federacija skyrė 15 metų diskvalifikaciją dėl dopingo vartojimo. Pranešama, kad net keli 29-erių metų tenisininko mėginiai buvo teigiami – jo organizme rasta draudžiamų preparatų, tarp jų buvo ir steroidai. Testai tenisininkui buvo atlikti gruodžio ir sausio mėnesiais.

Tai jau ne pirmas kartas, kai amerikietis įkliūna su draudžiamais preparatais. Dar 2010-aisiais W.Odesnikas įkliuvo Australijos muitininkams, kai jo lagamine rasta draudžiamo preparato – žmogaus augimo hormono. Pats tenisininkas tuomet neigė, kad vartojo draudžiamas medžiagas, tačiau nuo bausmės tai jo neišgelbėjo. Jis buvo diskvalifikuotas dvejiems metams, po kurio laiko bausmė sutrumpinta iki vienerių metų.

Šiais metais tenisininkas bandė patekti į pagrindines „Australian Open“ varžybas, tačiau neperžengė kvalifikacinio barjero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius