-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 11

Eugenie Bouchard įsivažiuoja – iš Madrido išvijo ir Angelique Kerber

Kanados tenisininkė Eugenie Bouchard tęsia sėkmingą pasirodymą „Mutua Madrid Open“ turnyre. 60-ą vietą WTA reitinge užimanti tenisininkė, antrame etape įveikusi rusę Mariją Šarapovą, aštuntfinalyje davė į kaulus ir antrajai pasaulio raketei Angelique Kerber, kurią nugalėjo 6:3, 5:0.
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard / „Scanpix“ nuotr.

Antro seto viduryje A.Kerber po vieno iš padavimų nesėkmingai nusileido ant kairės kojos. Būtent dėl šiame epizode patirto sužeidimo vokietė buvo priversta pasitraukti iš dvikovos.

„Esu patenkinta, – po pergalės kalbėjo E.Bouchard. – Startavau sunkiai, nes oro sąlygos buvo prastos – buvo šalta ir vėjuota. Ir atmosfera ženkliai skyrėsi nuo pastarojo mano mačo.“

Pagal tarpusavio dvikovose iškovotas pergales E.Bouchard prieš A.Kerber pirmauja 3:2.

„Tiksliai nežinau, kas nutiko. Galiu pasakyti tik tiek, kad sužeidimo židinys yra šlaunyje“, – pasitraukimo priežastis aiškino A.Kerber, kuri ne už ilgo taps pirmąja pasaulio rakete.

Į „Mutua Madrid Open“ turnyro ketvirtfinalį patekusi E.Bouchard užsitikrino 215 reitingo taškų ir 130 tūkst. eurų, o dėl pusfinalio susikaus su ruse Svetlana Kuznecova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius