-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 22

Fabio Fognini – Bastado turnyro čempionas

Atrodo, jog visuomet akiai gražų tenisą demonstruojantis žaidėjas iš Italijos nepasiekdavo maksimalių rezultatų dėl savo sunkaus charakterio. Visgi 2018-ųjų Fabio Fognini šias kalbas jau paneigė.
Fabio Fognini
Fabio Fognini / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Stipriausias Italijos žaidėjas sekmadienio Bastado turnyro finale 6:3, 3:6, 6:1 triumfavo prieš prancūzą Richardą Gasquet (ATP-29). Tai buvo septintasis titulas karjeroje bei jau antrasis šiame sezone. Du titulus per metus F.Fognini iškovojo tik 2013-aisiais, o šis sezonas – dar tik įpusėjo.

Bastade net 3 iš 4 italo mačų sprendėsi lemiamame sete, tačiau visose dvikovose trečiąjį setą jis žaisdavo itin užtikrintai ir savo oponentams nepalikdavo rimtesnių šansų laimėti.

Tačiau ilsėtis F.Fogniniui nebus kada, kadangi jau pirmadienį prasideda turnyras Gštade, Šveicarijoje, kuriame būsima 14-oji pasaulio raketė gina čempiono titulą.

Laimėjęs turnyrą Švedijoje, italas gaus 250 ATP reitingo taškų ir solidžią 89 tūkstančių eurų premiją. Naujausiame ATP reitinge F.Fognini bus priartėjęs per vieną poziciją nuo geriausio pasiekimo karjeroje – 13-osios vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius