Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 11 17

Finaliniame ATP turnyre R.Federeris sieks pakartoti rekordą

Antroji pasaulio raketė Rogeris Federeris ir dar septyni geriausi pasaulio teniso žaidėjai lapkričio 21–28 dienomis Londono arenoje O2 dalyvaus paskutiniame aštuonių pajėgiausių pasaulio žaidėjų ATP teniso turnyre Londone. Į grupes A ir B burtais suskirstyti tenisininkai žais vieno rato sistema. Pirmasis R.Federerio varžovas sekmadienį – ispanas Davidas Ferreras.
Geriausių pasaulio tenisininkų laukia finalinis turnyras Londone
Geriausių pasaulio tenisininkų laukia finalinis turnyras Londone. / „Scanpix“ nuotr.

Šveicaras pateko į B grupę, kurioje varžysis su prieš savaitę Paryžiaus turnyrą laimėjusiu Robinu Soderlingu iš Švedijos, Andy Murray iš Škotijos bei D.Ferreru iš Ispanijos. Keturiskart šio turnyro nugalėtojas sieks pakartoti Pete'o Sampraso bei Ivano Lendlo rekordą ir iškovoti jau penktą tokį titulą per karjerą.

Pirmoji pasaulio teniso raketė 24 metų ispanas Rafaelis Nadalis žais A grupėje su serbu Novaku Djokovičiumi, čeku Tomašu Berdychu ir amerikiečiu Andy Roddicku. Po nesėkmingo pastarojo mėnesio A.Murray paskelbė pasiruošęs galingai baigti sezoną.

„Šioje arenoje yra neįtikėtina atmosfera ir tai yra vienas laukiamiausių ir didžiausių turnyrų metuose. Publika Londone tiesiog stulbinama ir žaisti nepaprastai malonu. Taip, pastarieji mėnesiai man nebuvo sėkmingi, bet aš pirmą kartą laimėjau dvejetų turnyrą su broliu ir, tikiuosi, sėkmė man šypsosis ir Londone“, – sakė A.Murray. 

Burtai buvo ištraukti Londono meno galerijoje „La Galleria Pall Mall“, kur eksponuojama kolekcija „Teniso menas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius