-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 09

Finišavo pirmasis pokarantininis WTA teniso turnyras: čempione netikėtai tapo 53 pasaulio raketė

Net tarp aštuonių skirstytų "Palermo Ladies Open" turnyro tenisininkių nebuvusi prancūzė Fiona Ferro (WTA-53) tapo tikra varžybų puošmena ir laimėjo pirmąjį pokarantininį WTA turnyrą Palerme, Italijoje.
Fiona Ferro
Fiona Ferro / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Didžiajame sekmadienio finale 23-ejų prancūzė nebuvo laikoma favorite iškovoti trofėjų, tačiau paneigusi išankstines prognozes užtikrintai 6:2, 7:5 susitvarkė su stipriausia Estijos tenisininke Anett Kontaveit (WTA-22), kuri buvo skirstyta ketvirtuoju numeriu.

Nors abi tenisininkės oficialaus mačo nebuvo sužaidusios apie penkis mėnesius, Prancūzijos atstovė į Palermą jau atsivežė ilgą nepralaimėtų mačų seriją.

Būtent ruošdamasi WTA sezono pratęsimui F.Ferro laimėjo du draugiškus turnyrus savo gimtinėje, o pridėjusi dar penkias pergales šią savaitę dabar yra laimėjusi net 15 kartų iš eilės.

Tik praėjusiame sezone apie save teniso pasauliui paskelbusi prancūzė iškovojo antrą karjeros WTA titulą – abu jie buvo laimėti ant grunto.

Kiek daugiau nei 20 tūkst. eurų už pergalę „Palermo Ladies Open“ varžybose savo sąskaitą papildysianti tenisininkė taip pat užsidirbs ir 280 WTA reitingo taškų, kurie jai leis pakilti į rekordinę 44 vietą.

Šių metų „Australian Open“ turnyre savo pirmą „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį pasiekusi A.Kontaveit bus apdovanota 11 290 eurų čekiu ir 180 WTA reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius