-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 07

Gaelis Monfilsas atlaikė galingus Ivo Karlovičiaus smūgius ir pateko į pusfinalį Tokijuje

Antroji „Rakuten Japan Open“ turnyro raketė Gaelis Monfilsas iškovojo nelengvą pergalę prieš padavimų meistrą Ivo Karlovičių. Prancūzas po pusantros valandos trukusios kovos įveikė kroatą rezultatu 7:6 (8:6), 7:6 (8:6). Pusfinalyje Prancūzijos tenisininkas susitiks su australu Nicku Kyrgiosu.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“/AP nuotr.

Abu tenisininkai šiame susitikime atliko po 9 neliečiamus padavimus, o G.Monfilsas laimėjo net 86 proc. savo pirmųjų kirčių. Prancūzas vieną kartą pralaimėjo savo padavimų seriją ir vieną sykį palaužė varžovą.

N.Kyrgiosas ketvirtfinalyje atliko net 18 neliečiamų padavimų ir nepralaimėjęs nė vienos savo kirčių serijos įveikė Gilles'į Mullerį 6:4, 6:2.

„Visuomet dievinu rungtyniavimą Japonijoje, – po mačo teigė australas. – Minia čia yra nepakartojama. Manau, kad šiandien sužaidžiau puikiai. Labai gerai veikė mano padavimas, o viso mačo metu buvau motyvuotas nugalėti.“

Kitame „Rakuten Japan Open“ pusfinalyje susitiks Marinas Čiličius ir Davidas Goffinas. Kroatas rezultatu 7:5, 6:1 nugalėjo Juaną Monaco, o belgas įveikė Joao Sousą 1:6, 7:5, 6:2.

Už patekimą į „Rakuten Japan Open“ pusfinalį tenisininkams atiteks 180 ATP reitingo taškų bei 72,3 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius