-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 17

Gerda Zykutė – tarptautinio turnyro ketvirtfinalyje

Norvegijoje, Gjoviko mieste nuo šeštadienio vyksta tarptautinis ITF serijos jaunių iki 18 metų teniso turnyras „Porsche Gjovik Open“. Turnyre dalyvauja 64 vaikinai ir merginos iš daugiau nei 10 pasaulio valstybių. Turnyre dalyvauja ir dvi lietuvės Vilniaus teniso akademijos auklėtinės Gerda Zykutė ir Paulina Bakaitė.
Gerda Zykutė
Gerda Zykutė
Temos: 1 Paulina Bakaitė

Sėkmingai kovas pradėjo penkiolikmetė G. Zykutė. Pirmadienį, pirmajame pagrindinio turnyro rate rezultatu 6:3 6:3 ji įveikė šešiolikmetę Norvegijos tenisininkę  Emą Dogaz. Šiandien kovoje dėl patekimo į ketvirtfinalį Vilniaus teniso akademijos auklėtinė po trijų setų kovos įveikė antrąją pagal skirstymą turnyre Serbijos tenisininkę Andželą Sebrek.  Ketvirtfinalyje G. Zykutė susitiks su švede Sandra Ortevall.

Ne taip sėkmingai turnyras susiklostė kitai Vilniaus teniso akademijos atstovei. Pirmajame turnyro rate Paulina Bakaitė susitiko su Didžiosios Britanijos tenisininke Ali Collins ir turėjo pripažinti jos pranašumą nusileisdama rezultatu 7:5 7:5.

Rytoj G. Zykutės ir P. Bakaitės duetas pradės dvejetų kovas. Pirmame dvejetų turnyro rate vilnietės susitiks su rusės Sofijos Gaisinos ir baltarusės Anos Skabelkos pora.

Tarptautinis ITF serijos jaunių teniso turnyras „Porsche Gjovik Open“ vyks iki sekmadienio, vasario 22 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius