-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 08

Geriausia pasaulio tenisininkė pasiekė pusfinalį Meksikoje

Pirmoji pasaulio raketė Angelique Kerber iškovojo dar vieną užtikrintą pergalę Meksikoje vykstančiame teniso turnyre ir pateko į pusfinalį. „Abierto BNP Seguros“ ketvirtfinalyje Vokietijos tenisininkė 6:4, 6:4 nugalėjo titulą gynusią britę Heather Watson.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad tai buvo geras mačas. Ypač pabaigoje, – po dvikovos kalbėjo A.Kerber. – Abi šiek tiek strigome, bet esu laiminga, kad pasiekiau pusfinalį. Stengiausi žaisti agresyviai, tačiau tai visada sunku padaryti, kai kovoji su Heather.

Pačioje susitikimo pradžioje A.Kerber laimėjo varžovės padavimų seriją ir išsiveržė į priekį. Antrame sete vokietė dar kartą sėkmingai susitvarkė su varžovės kirčių seriją ir taip pasiekė pergalę.

H.Watson susitikime turėjo net 8-ias galimybes tašku laimėti A.Kerber padavimų seriją ir atlikti break‘ą, tačiau nepasinaudojo nė viena iš jų.

Monterėjaus pusfinalyje A.Kerber kovos su Carla Suarez Navarro. Ketvirta pagal skirstymą Ispanijos tenisininkė vos per 57-ias minutes 6:1, 6:1 sutriuškino Alize Cornet iš Prancūzijos.

„Su Carla žaidėme daugybę kartų. Ir visada mūsų kovos buvo sudėtingos. Manau, kad tai bus dar vienas geras mačas“, – kalbėjo A.Kerber.

Kitame pusfinalio mače Anastasia Pavliučenkova kovos su Caroline Garcia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius