-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 23

Geriausių pasaulio tenisininkų 100-uke Ričardas Berankis išliktų tik triumfavęs Helsinkyje

Į geriausių pasaulio tenisininkų reitingo 100-uką šią savaitę sugrįžęs Ričardas Berankis turės rimtai paplušėti, kad išsaugotų šį pasiekimą. 95-ą vietą planetoje užimantis 21-erių lietuvis privalo apginti 125 reitingo taškus, pernai iškovotus „Challenger“ teniso turnyre Helsinkyje.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / BFL nuotr.

Tai reiškia, kad R.Berankis Suomijoje turi triumfuoti ir šiemet. Tik tokiu atveju lietuvis liktų ATP reitingo viršūnėje. Tenisininko netenkintų net ir finalas.

Pernai R.Berankis metus baigė 87-oje ATP reitingo pozicijoje, o tai leido be kvalifikacijos patekti į pirmąjį sezono „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrą – atvirąjį Australijos teniso čempionatą. Toks pagrindinis lietuvio tikslas yra ir šiemet.

Nuo rugsėjo mėnesio ATP „Challenger“ turnyruose atsigriebti už pirmoje sezono pusėje traumų sujauktus metus siekiantis R.Berankis jau sužaidė 26 mačus (7 turnyrai), iš kurių laimėjo 19, toliausiai nužygiuodamas praėjusią savaitę Bratislavoje – iki finalo. Per šį laiką R.Berankis iš viso iškovojo 250 ATP reitingo taškų.

„Jaučiasi šioks toks nuovargis, bet nemanau, kad jis gali pakišti koją Suomijoje. Viskas gerai“, – prieš išvykdamas į Suomiją sakė R.Berankis.

Helsinkio teniso turnyrą, kurio prizų fondą sudaro 125 tūkst. eurų, lietuvis pradės trečiadienį. Pirmajame mače jis kausis su trečiu pagal skirstymą vyrų vienetų varžybose 23-ejų prancūzu Adrianu Mannarino (ATP 83).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius