-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Gražuolės žmonos trūkumai: Vokietijos fubolininkas dėl A.Ivanovič sulaukė nemalonumų komandoje

Nuolat žmonos dvikovas teniso kortuose stebintis Bastianas Schweinsteigeris sulaukė nemalonios žinutės iš komandos draugų. 32-ejų metų Vokietijos futbolininką aplankiusios „Manchester United“ ekipos žvaigždės bendraklubiui pareiškė, kad jam derėtų mažiau spoksoti į žaidžiančią serbę Aną Ivanovič ir susirūpinti traumos gydymu.
Ana Ivanovič ir Bastianas Schweinsteigeris
Ana Ivanovič ir Bastianas Schweinsteigeris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ana Ivanovič

„Sportsmail“ duomenimis, kelioms vyresnėms „Man Utd“ klubo žvaigždėms įgriso, kad B.Schweinsteigeris pradėjo labiau rūpintis žmonos A.Ivanovič teniso dvikovomis nei savo paties karjera komandoje.

Pranešama, kad grupelė „raudonųjų velnių“ žvaigždžių apie tai jau atvirai kalbėjosi su legendiniu vokiečiu. Anot komandos draugų, B.Schweinsteigeris turėtų stengtis kaip įmanoma greičiau atsigauti po traumos.

Labiausiai „Man Utd“ žvaigždes papiktino tai, kad kol klubas Anglijos futbolo lygoje bandė finišuoti tarp keturių geriausių komandų, B.Schweinsteigeris poilsiavo Paryžiuje, kur tuo metu „Roland Garros“ čempionate žaidė A.Ivanovič.

Šių priekaištų pro ausis nepraleido ir vyriausiuoju komandos treneriu vasarą tapęs Jose Mourinho. Jis B.Schweinsteigerį ištrėmė treniruotis su „Man Utd“ U-23 (iki 23-ejų metų) komanda.

Manyta, kad šią vasarą 32-ejų vokietis paliks „raudonųjų velnių“ gretas, tačiau B.Schweinsteigeris atkirto, kad „Man Utd“ bus jo paskutinis profesionalus klubas Europoje, kurio palikti jis kol kas nesiruošia.

Primename, kad B.Schweinsteigeris ir A.Ivanovič žiedais apsikeitė šią liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius