-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 15

Grigoras Dimitrovas iškovojo savo penkioliktąją sezono pergalę

Jau du titulus šiemet iškovojęs Grigoras Dimitrovas nemažina apsukų. Bulgaras pergale pradėjo „ABN Amro World Tennis Tournament“ pirmenybes Roterdame. Jis pralaimėjo pirmąjį setą Michai Zverevui, tačiau sugebėjo nugalėti vokietį 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.
Rafaelis Nadalis prieš Grigorą Dimitrovą
Rafaelis Nadalis prieš Grigorą Dimitrovą / „Scanpix“ nuotr.

G.Dimitrovas šiemet sužaidė jau 16 mačų ir patyrė vos vieną nesėkmę „Australian Open“ pirmenybėse. Praėjusią savaitę bulgaras triumfavo „Sofia Open“ turnyre, o metų pradžioje iškovojo titulą Brisbene.

Šį sezoną G.Dimitrovas pagal ATP reitingo taškus žengia trečioje pozicijoje, todėl ir toliau demonstruodamas tokį žaidimą turi realias galimybes patekti į baigiamąjį sezono turnyrą Londone.

Dėl vietos „ABN Amro World Tennis Tournament“ ketvirtfinalyje jis susitiks su Denisu Istominu.

Trečiadienį Roterdame nesunkias pergales taip pat iškovojo trečiasis pagal skirstymą Davidas Goffinas ir Richardas Gasquet. Belgas 6:3, 6:2 nugalėjo Andrejų Kuznecovą, o prancūzas įveikė Viktorą Troickį 6:4, 6:2.

Tuo tarpu titulą ginantis Martinas Kližanas turėjo paplušėti mače su Philippu Kohlschreiberiu. Slovakas pralaimėjo pirmąjį setą, bet laimėjo 6:7 (5:7), 6:4, 6:1.

Į antrąjį „ABN Amro World Tennis Tournament“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 24 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius