-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 26

Ričardas Berankis nugalėjo Igorį Andrejevą ir pateko į Los Andželo ATP turnyro ketvirtfinalį (R.Berankio komentaras)

Ričardas Berankis Los Andžele vykstančiame ATP 250 serijos turnyre toliau sėkmingai skinasi kelią. 141-ą vietą užimantis Lietuvos tenisininkas 6:4, 7:5 nugalėjo rusą Igorį Andrejevą (ATP 89) ir pateko į „Farmers Classic“ turnyro ketvirtfinalį. Tai buvo jau penkta lietuvio pergalė šiame turnyre.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis pirmame sete kartą pralaimėjo savo padavimus, tačiau patyrusio varžovo kirčius laimėjo du kartus. I.Andrejevas pačioje pabaigoje pralaimėjo savo padavimų seriją ir setą.

Antrame sete abu žaidėjai taškus rinko po savo padavimų – 5:5. R.Berankiui tik po atkaklios kovos pavyko apginti savuosius ir jis išsiveržė į priekį 6:5. Buvusi 18-a pasaulio raketė iš Rusijos paskutiniame geime vėl neatlaikė įtampos, dar kartą pralaimėjo geimą, setą ir jau mačą. Susitikimas truko valandą ir 16 minučių.

Scanpix nuotr./Ričardas Berankis
„Scanpix“ nuotr./Ričardas Berankis

„Viskas susiklostė neblogai. Po to kai laimėjau jo padavimus, atlikdamas savus padariau kelias paprastas klaidas ir jis išlygino rezultatą. Tačiau šiandien buvo svarbiausia solidžiai priimti padavimą ir man tai dar kartą pavyko seto pabaigoje, - susitikimą komentavo R.Berankis. – Antrame žaidėme lygiai ir kai rezultatas buvo 5:5, atsilikau 15:40, bet gerai padaviau, jis vėliau suklydo ir laimėjau savo padavimus. Jam paduodant vėl gerai pavyko priimti ir tai viską nulėmė. Taip, jo kairė silpnesnė, todėl jis stengėsi viską apibėginėti, o juda jis žiauriai greitai. Smagu, kad laimėjau, toliau laukia kitas mačas.“

Tai buvo jau devinta R.Berankio pergalė iš paskutinių dešimties mačų ir antra iš eilės prieš pirmo ATP šimtuko žaidėją. Pirmame varžybų rate Remigijaus Balžeko auklėtinis nugalėjo 76-ą ATP klasifikacijoje vokietį Bjorną Phau.

Tarp aštuonių geriausių turnyre patekusiam tenisininkui atiteko 45 reitingo taškai. O ketvirtfinalyje lauks akistata su šeštu pagal skirstymą prancūzu Nicolasu Mahut (ATP 66) arba italu Paolo Lorenzi (ATP 91).

Iš viso turnyre R.Berankis jau iškovojo 57 reitingo taškus ir pagal šios dienos reitingą pasaulyje užima 124-ą vietą.

Mačo vaizdai ir R.Berankio komentaras nuo 3min.

VIDEO: Ričardas Berankis nugalėjo Igorį Andrejevą ir pateko į ketvirtfinalį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius