-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 07

„Indian Aces“ kyla į pirmąją vietą po pergalės prieš „UAE Royals“

Teniso gerbėjai tiesiog pamišo, kai „Indian Aces“ gretose debiutavo Rafaelis Nadalis. Jo pirmuoju maču tapo dvikova prieš „Royals“, kurią Indijos komanda nugalėjo užtikrintai rezultatu 30:18. „Royals“ pralaimėjo antrą kartą iš eilės, o „Aces“ kylą į pirmąją turnyrinės lentelės vietą.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šios dienos mače „Indian Aces“ laimėjo visus penkis setus. Indijos komanda „Royals“ nepaliko nė menkiausios galimybės sugrįžti į šį mačą.

Sania Mirza ir Rohanas Bopanna pradėjo dvikovą pergale prieš Kristiną Mladenovič ir Danielį Nestorą rezultatu 6:4. Antrame sete Samantha Stosur nugalėjo K.Mladenovič ir po keitimo įėjusią Aną Ivanovič rezultatu 6:3.

Vėliau Fabrice'as Santoro rezultatu 6:3 įveikė Goraną Ivanisevičių legendų dvikovoje. Tuomet teniso gerbėjai išvydo savo dievuką. R.Nadalis poroje su Ivanu Dodigu ketino kautis prieš Tomašą Berdychą ir D.Nestorą.

Tai buvo smagus setas ir komandos pamalonino žiūrovus įspūdingais smūgiais. Stipresni ir vėl buvo „Aces“, kurie iškovojo pergalę jau tradiciniu tapusiu rezultatu 6:3. Indijos komanda šiuo metu pirmavo rezultatu 24:13.

Paskutinis vyrų vienetų mačas vyko tarpo R.Nadalio ir T.Berdycho. Čekas šovė į priekį rezultatu 3:0, tačiau ispanas nesureikšmino savo prasto seto starto ir iškovojo pratęsimą bei pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius