Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 09

Indian Velso burtai: Juanas Martinas Del Potro antrame etape greičiausiai žais su Tomašu Berdychu

Trečiadienį buvo ištraukti Indian Velso turnyro burtai. Vardinį kvietimą gavęs ir į tenisą sugrįžtantis Juanas Martinas Del Potro čempionatą pradės dvikova su atrankos turnyrą praėjusiu dalyviu, tačiau jau antrame jo lauks šeštoji turnyro raketė Tomašas Berdychas.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Novakas Džokovičius Indian Velse bus pirmoji turnyro raketė, ir bandys iškovoti penktąjį „BNP Paribas Open“ titulą. Serbas dėl aukšto skirstymo pirmame etape nežais, o antrame greičiausiai rungtyniaus prieš Teimurazą Gabašvilį. 

Ketvirtame etape serbas, ko gero, susitiks su Roberto Bautista-Agutu, ketvirtfinalyje su Jo-Wilfriedu Tsonga, o pusfinalyje didžiausia tikimybė pamatyti Rafaelį Nadalį arba Kei Nishikorį.

VIDEO: Indian Velsas 2016: Burtų traukimo ceremonija

Andy Murray 2016-ųjų „BNP Paribas Open“ turnyre yra antroji raketė. Škotas bandys iškovoti savo pirmąjį trofėjų Indian Velse. Geriausias brito pasiekimas Kalifornijoje buvo 2009-aisiais metais žaistas finalas.

Jau trečiame etape škoto gali laukti stiprių smūgių meistrai Nickas Kyrgiosas arba Gaelis Monfilsas. Ketvirtfinalyje prieš antrąją pasaulio raketę tikėtina išvysti Tomašą Berdychą. Tačiau Čekijos tenisininkas turės perlipti ketvirtojo etapo barjerą, kuriame greičiausiai žais Bernardas Tomičius arba Milošas Raoničius. 

„BNP Paribas Open“ pusfinalyje A.Murray ir T.Berdycho poros nugalėtojas greičiausiai susitiks su trečiąja turnyro rakete Stanu Wawrinka. Šveicaras Indian Velse dar nė karto neperžengė ketvirtfinalio barjero, o šiais metais ten turėtų būti Richardas Gasquet.

Visas „BNP Paribas Open“ pirmojo etapo poras galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius