-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 14

Oklande iš varžybų vienas po kito traukiasi favoritai, tarp jų ir latvis Ernests Gulbis

„Heineken Open“ Naujojoje Zelandijoje organizatoriai turėtų griebtis už galvų. Iš turnyro vienas po kito pasitraukia garsiausi ir aukščiausiai Oklande reitinguoti tenisininkai. Antrajame rate pirmas pagal skirstymą latvis Ernests Gulbis nusileido po kvalifikacijos į turnyrą patekusiam Jiri Vesely.
Ernestas Gulbis
Ernestas Gulbis / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Čekas ėmėsi darbo jau pirmajame sete. 13-a pasaulio raketė E.Gulbis neturėjo jokių galimybių ir pralaimėjo 6:2. Antrajame sete latvis atsigavo, puikiai smūgiavo backhandus ir setą laimėjo 6:3. Tačiau atėjus lemiamam metui latvis nesugebėjo atrasti savo žaidimo, pralaimėjo trečią setą 6:1 ir pasitraukė iš turnyro.


Turnyro organizatoriams tai turėjo būti dar vienas skaudus dūris. Dar anksčiau iš turnyro dėl traumos pasitraukė antras pagal skirstymą Tommy Robredo. Trečią reitingą turnyre turėjęs Roberto Bautista Agutas nebaigė mačo su Adrianu Mannarino dėl ligos. Iš varžybų pasitraukė ir praėjusių metų finalininkas Yen-Hsun Lu, kuris pripažino Alberto Ramos-Vinolas pranašumą  6:2, 6:4. 


Iš garsesnių vardų turnyre beliko 16-ta pasaulio raketė Kevinas Andersonas iš Pietų Afrikos. Paskutinį kartą žemai reitinguojamas žaidėjas šį turnyrą laimėjo 1984-aisiais metais. Tuomet tai padarė po kvalifikacijos į „Heineken Open“ patekęs Danny Saltzas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius