-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 30

Ispano šturmo neatlaikęs Andy Murray palieka „US Open“ turnyrą

Milžiniškame Niujorko karštyje trečiadienio vakarą kovojo 2012 metų „US Open“ čempionas Andy Murray (ATP-382), tačiau pergalės jam išplėšti nepavyko.
Andy Murray priverstas palikti „US Open“ turnyrą
Andy Murray priverstas palikti „US Open“ turnyrą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antrąjį ilgesnį nei 3 valandų maratoną šiame turnyre žaidęs Andy Murray 5:7, 6:2, 4:6, 4:6 turėjo pripažinti ispano Fernando Verdasco (ATP-32) pranašumą.

Tai buvo vos antroji Verdasco pergalė prieš škotą iš 15 žaistų susitikimų (pirmoji buvo pasiekta dar 2009-ųjų „Australian Open“).

Tiesa, šis A.Murray pralaimėjimas šokiruoti neturėtų. Prieš turnyrą žaidėjas pareiškė, jog čia neturės jokių lūkesčių ir stengsis įgyti kuo daugiau žaidybinės praktikos.

31-erių tenisininkui tai buvo tik penktasis turnyras metuose. Geriausias sezono pasiekimas kol kas užfiksuotas Vašingtone, kuomet buvo pasiektas turnyro ketvirtfinalis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernandas Verdasco
AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernandas Verdasco

F.Verdasco į trečiąjį „US Open“ etapą sugrįš po 6 metų pertraukos. Geriausi žaidėjo pasiekimai Niujorke – ketvirtfinaliai 2009 ir 2010 metais.

Jo varžovu kitame rate tapo puikų tenisą šiame turnyre metus iš metų demonstruojantis Juanas Martinas Del Potro (ATP-3). Argentinietis 6:3, 6:1, 7:6(4) susitvarkė su Denisu Kudla (ATP-72).

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stanas Wawrinka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stanas Wawrinka

Svarbią pergalę iškovoti pavyko šveicarui Stanui Wawrinkai (ATP-101). Jis 7:6(5), 4:6, 6:3, 7:5 nugalėjo 20-metį Prancūzijos talentą Ugo Humbertą (ATP-139).

Kitame etape Stanas susitiks su puikiai pažįstamu varžovu – Milošu Raoničiumi (ATP-24).

„Laukia labai įdomus mačas. Žiurėjau keletą Stano varžybų Sinsinatyje, taip pat susitikimą su G.Dimitrovu pirmajame etape. Jis grįžta prie savo geriausio teniso. Bus labai sunku, todėl man teks žaisti ypatingai gerai“, – savo mintimis dalijosi Milošas Raoničius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius