-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 03

Įspūdingą smūgį atlikusi I.Swiatek sulaukė R.Federerio pagyrų: „Beprotiška!“

Geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) savo gerbėjus lepina ne tik pergalingu žaidimu, bet ir išradingais smūgiais, kurie žavi net ir pačias didžiausias teniso legendas.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vos 21-erių tenisininkė iš Lenkijos mišriųjų dvejetų susitikime prieš Kazachstaną sukūrė vieną gražiausių „United Cup“ turnyro momentų.

Kamuoliukas atrodė jau nebepasiekiamas, tačiau Iga Swiatek sumanė jį pasiųsti aplink tinklą ir tokiu būdu iškovoti tašką savo duetui.

„Ar pripažįsti šį smūgį?“, – tviteryje jaunoji lenkė paklausė Rogerio Federerio, kuris praeityje garsėjo būtent tokiais išradingais smūgiais.

„Tai beprotiška!“, – atsakė žadą praradusi Šveicarijos teniso legenda.

Vieną iš R.Federerio šedevrų, atliktą prieš Nicką Kyrgiosą 2018-ųjų „US Open“ turnyre, galite pamatyti šiame vaizdo įraše.

Savo ruožtu I.Swiatek „United Cup“ turnyre ir toliau puikiai tvarkosi su rinktinės lyderės našta. Pirmoji planetos raketė laimėjo abu savo mačus vienetuose ir kartu su Hubertu Hurkaču sykį triumfavo ir mišriuose dvejetuose, atvesdami Lenkiją į kitą etapą.

Mūsų kaimynai 4:1 sutriuškino Kazachstaną ir 3:2 nugalėjo Šveicarą bei pateko į Brisbeno miesto finalą, kuriame jų lauks Italijos rinktinės iššūkis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius