-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 05

Įspūdingame finale triumfavęs Kei Nishikoris netramdė džiaugsmo ašarų

Kei Nishikoris antrą kartą karjeroje tapo Japonijoje vykusio ATP 500 serijos „Rakuten Japan Open Tennis“ turnyro nugalėtoju. Tėvynėje žaidęs 24-erių metų sportininkas dramatiškame ir atkakliame finale rezultatu 7:6(7-5), 4:6, 6:4 nugalėjo Milošą Raoničių. Mačas truko daugiau nei dvi valandas.
Kei Nishikoris antrą kartą laimėjo turnyrą Japonijoje
Kei Nishikoris antrą kartą laimėjo turnyrą Japonijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Tai buvo 2012 metų finalo pakartojimas, kuriame taip pat po trijų setų kovos pergalę šventė K.Nishikoris. Abiem žaidėjams tai buvo penkta tarpusavio akistata karjeroje ir jau ketvirta Japonijos tenisininko pergalė. 

M.Raoničius trečius metus iš eilės žaidė šios turnyro finale ir patyrė trečią pralaimėjimą. Kanadietis vėl buvo priverstas tenkintis 300 reitingo taškų ir 134 tūkstančiais dolerių. K.Nishikoris atiteko 500 reitingo taškų ir 300 tūkstančių dolerių čekis. 

Japonijos tenisininkas po pergalės netramdė džiaugsmo ašarų ir nuskubėjo apkabinti komandos narius, tarp kurių buvo ir jo treneris, garsus praeityje tenisininkas Michaelas Changas. 

Septintą vietą pasaulio reitinge užimančiam K.Nishikoriui tai buvo septintas laimėtas ATP turnyras karjeroje. Prieš savaitę jis triumfavo Malaizijoje vykusiose varžybose.  

„Rakuten Japan Open Tennis“ turnyras yra seniausias ATP turo čempionatas Azijoje. Per 42-ejų metų šių varžybų istoriją K.Nishikoris yra vienintelis japonas, kuris sugebėjo tapti nugalėtoju. 

K.Nishikoris stipriai pagerino savo galimybes žaisti ir baigiamajame ATP metų turnyre Londone. Iki šiol dar nė vienam Azijos atstovui patekti į baigiamąjį metų geriausių aštuonių žaidėjų turnyrą nėra pavykę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius