-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 13

Ištraukti Daviso taurės finalų burtai

Ketvirtadienio pavakarę Madride buvo ištraukti Daviso taurės finalų, kurie lapkričio 23-29 dienomis vyks „La Caja Magica“ arenoje, burtai.
Roberto Bautista-Agutas ir Rafaelis Nadalis
Roberto Bautista-Agutas ir Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip ir praėjusiais metais, Daviso taurės finalinis turnyras į Madridą sukvies 18 stipriausių pasaulio rinktinių, kurios burtų keliu buvo išskirstytos į 6 pogrupius po 3 komandas.

Ispanija, kuri vedama tuometinės pirmosios planetos raketės Rafaelio Nadalio savo žiūrovams padovanojo skambų titulą, šiemet A grupėje kausis su finalinio turnyro debiutantais Ekvadoru, o taip pat ir Rusija, kuri yra gerai pažįstama varžovė.

Ekvadoras viena iš didžiausių praėjusį savaitgalį vykusių kvalifikacinių varžybų sensacijų, kuomet svečiuose nepaliko vilčių favorite laikytai Japonijai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Karenas Chačanovas ir Andrejus Rubliovas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Karenas Chačanovas ir Andrejus Rubliovas

Savo ruožtu Rusija, nors praėjusiais metais Madride ir neturėjo Daniilo Medvedevo (ATP-5), vis tiek pasiekė pusfinalį, kur nusileido Kanadai. Grupės etape jie 1:2 nusileido Ispanijai.

Antrą skirstymą turėjusi Kanada, lapkritį žaidusi didžiajame Daviso taurės finale, pateko į B grupę, kurioje jos varžovėmis taip pat bus Kazachstano ir debiutantės Švedijos rinktinės.

Intriguojanti kova užvirs C grupėje, kurioje dėl pirmosios vietos susipešti turėtų praėjusio finalinio turnyro pusfinalininkė Didžioji Britanija ir Prancūzija. Visus nustebinti sieks Čekija, kurios praėjusiais metais Madride neišvydome.

D grupėje susigrums Kroatijos, Australijos ir Vengrijos rinktinės.

Antrus metus iš eilės į vieną grupę (E) patenka Italijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinės, tačiau sustabdyti juos mėgins Kolumbija, atsivešianti griausmingą palaikymo kariauną.

F grupėje – tikras žvaigždžių antplūdis. Jeigu Serbijos, Vokietijos ir Austrijos rinktinės atsivežtų savo rinktinių lyderius, viename pogrupyje išvystume Novaką Džokovičių (ATP-1), Dominicą Thiemą (ATP-3) ir Alexanderį Zverevą (ATP-7).

Į ketvirtfinalį pateks stipriausios šešių pogrupių rinktinės ir dvi geriausios antrosios vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius