-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 22

Išvadas pasidariusi pirmoji WTA raketė palaiko šeimininkų viltis

Šeimininkų viltis turėti pirmą čempionę/čempioną per 42 metus lieka labai labai gyva – pirmoji moterų pasaulio raketė Ashleigh Barty antrajame varžybų rate užtruko tik kiek daugiau nei valandą ir tęsia pasirodymą „Australian Open“ turnyre.
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty / „Scanpix“ nuotr.

Uraganiniu greičiu pirmąjį setą laimėjusi A.Barty turėjo išlaikyti maksimalią koncentraciją antrajame, kuomet jos varžovė iš Slovėnijos Polona Hercog (WTA-48) pagaliau pagavo žaidimo ritmą.

Visgi galiausiai visas šešias seto metu atsivėrusias galimybes pralaimėti savo padavimus panaikinusi australė 66 minučių kovoje triumfavo 6:1, 6:4.

Tai buvo jau šeštoji 23-ejų tenisininkės pergalė iš eilės šiame sezone. Priminsime, kad į Melburną praeityje profesionaliai kriketą žaidusi A.Barty atvyko po triumfo turnyre Adelaidėje.

"Kiekvieną dieną jautiesi vis komfortabiliau, o kiekvieną kartą, kai laimi mačą, turi papildomą galimybę pasistengti ir sužaisti dar geriau. Smagu, kad antrajame sete sugebėjau išsisukti iš keleto sudėtingų geimų", - po mačo atviravo Barty.

Tiesa, trečiajame "Australian Open" etape australės laukia įspūdingu stiliumi metus pradėjusi Kazachstano atstovė Elena Rybakina (WTA-26).

20-metė trečiadienį 6:3, 6:4 patiesė belgę Greetje Minnen (WTA-119), o šiame sezone jau yra laimėjusi 11 mačų iš 12 (titulas Hobarte).

Į kitą etapą Melburne po dviejų setų kovos prasibrovė praėjusių metų vicečempionė Petra Kvitova (WTA-8). Čekė 7:5, 7:5 palaužė ispaną Paulą Badosą Gibert (WTA-97).

VIDEO: „Australian Open: Paula Badosa Gibert – Petra Kvitova. Dvikovos akimirkos

Trečiajame etape išvysime 16-ą skirstymą turinčią Elise Mertens, 14-ą - Sofia Kenin bei 18-ą Alison Riske.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius