-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 30

Juanas Martinas Del Potro – antrame „French Open“ etape

Argentinietis Juanas Martinas Del Potro pergale pradėjo savo pasirodymą 2017-ųjų „French Open“ pirmenybėse. Pirmame savo šių metų mače Paryžiuje jis nesunkiai nugalėjo atranką įveikusį tautietį Guido Pellą. Mačas truko valandą ir 50 minučių ir baigėsi rezultatu 6:2, 6:1, 6:4.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“/AP nuotr.

J.M.Del Potro „Roland Garros“ kortuose rungtyniauja septintąjį kartą, o geriausiai juose pasirodė 2009 metais. Tąkart jis nukeliavo iki pusfinalio, tačiau turėjo pripažinti Rogerio Federerio pranašumą. Tiesa, šveicaras laimėjo atkaklų penkių setų trilerį.

Šį sezoną Argentinos atstovui tai ketvirtasis turnyras ant grunto dangos bei šeštoji pergalė iš aštuonių susitikimų. Romoje jis prasiskynė kelią į ketvirtfinalį, tačiau nusileido Novakui Džokovičiui.

Pergale savo pasirodymą „French Open“ čempionate pradėjo ir skandalingasis Nickas Kyrgiosas. Jis 6:3, 7:6 (7:4), 6:3 įveikė vokietį Philippą Kohlschreiberį.

Australijos tenisininkas ant grunto dažniausiai rungtyniauja labai mažai, o Paryžiuje yra pasiekęs tik trečiąjį etapą. Norint pakartoti geriausią savo karjeros pasiekimą jam reikės nugalėti Keviną Andersoną arba Maleką Jazirį. Tuo tarpu J.M.Del Potro kitame etape susikaus su Marcoso Baghdatiso ir Nicolaso Almagro poros nugalėtoju.

Pergalę iškovoję tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 60 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius