-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 27

Juanas Martinas Del Potro – Bazelio turnyro ketvirtfinalyje

Šiuo metu 42 vietą pasaulio reitinge užimantis Juanas Martinas Del Potro „Swiss Indoors Basel“ aštuntfinalyje nugalėjo 11 pasaulio raketę Davidą Goffiną ir pateko tarp aštuonių stipriausių turnyro tenisininkų. Argentinietis per pusantros valandos belgą nugalėjo rezultatu 7:5, 6:3.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“/AP nuotr.

J.M.Del Potro turnyrą Bazelyje triumfavo 2012 ir 2013 metais, o praėjusią savaitę iškovojo savo pirmąjį sezono trofėjų Stokholme. Tai yra septintoji argentiniečio pergalė iš eilės.

Šiame susitikime jis laimėjo 80 proc. savo pirmųjų padavimų ir du kartus palaužė varžovo kirčių seriją. „Swiss Indoors Basel“ ketvirtfinalyje jis sutiks su trečiuoju pagal skirstymą Kei Nishikoriu.

Ketvirtadienį pergalę Šveicarijoje vykstančiame turnyre taip pat iškovojo Gilles'is Mulleris. Jis nugalėjo vokietį Florianą Mayerį 6:3, 6:2. Marcelas Granollersas netikėtai lengvai įveikė amerikietį Jacką Socką rezultatu 6:3, 6:1.

Praėjusią savaitę Maskvoje triumfavęs Pablo Carreno-Busta savo pasirodymą baigė jau antrame Bazelio turnyro etape. Jis nusileido Marinui Čiličiui 0:6, 6:7 (4:7).

Už patekimą į „Swiss Indoors Basel“ ketvirtfinalį tenisininkams atiteks 90 ATP reitingo taškų bei 45 tūkst. eurų piniginis čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius