Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 06

Juanas Martinas Del Potro: „Noriu savo komandoje turėti aukšto lygio specialistą“

Į „US Open“ ketvirtfinalį patekęs Juanas Martinas Del Potro atskleidė, kad nori savo komandoje turėti „supertrenerį“. Tenisininkas pavydi Novakui Džokovičiui, kuris turi Borisą Beckerį ir Andy Murray, kurį treniruoja Ivanas Lendlas, todėl norėtų kitam sezonui susirasti panašaus kalibro strategą.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / USA Today Sports

J.M.Del Potro 2015 metais nutraukė bendradarbiavimą su savo ilgamečiu treneriu Franco Davinu, o vykstant šių metų Vimbldonui dirbo su Dani Vallverdu. Argentinietis su pastaruoju nesutarė nieko konkretaus, todėl vėliau jis tapo Grigoro Dimitrovo nuolatiniu strategu.

Delpo jau svarsto naujojo trenerio kandidatūras, o savo komandoje 2017-ųjų sezonui norėtų turėti labai aukšto lygio strategą:

„Šiuo metu teniso pasaulyje yra labai nemažai aukštos kokybės ekspertų, – teigė J.M.Del Potro. – Nemanau, kad už N.Džokovičiaus ir A.Murray puikaus žaidimo slypi vien sėkmė ir individualus meistriškumas. Šie vyrukai turi B.Beckerį ir I.Lendlą pašonėje, todėl ir rungtyniauja nuostabiai. Minėtieji strategai yra vieni geriausių tenisininkų istorijoje.

Būtų fantastiška savo komandoje turėti kažką panašaus. Tai galėtų padėti man tobulėti ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. B.Beckeris ir I.Lendlas buvo tie žaidėjai, kurie puikiai savo karjerose susitvarkė su dideliu spaudimu svarbiausiomis mačų akimirkomis.

Norėčiau tokio žmogaus šalia, kurio pagalbos galėčiau paprašyti kasdien. Būtų smagu turėti aukšto lygio strategą, o tai būtų kažkas naujo mano karjeroje. Pastaruoju metu išgyvenau nemažai pokyčių, todėl galima išbandyti ir dar kelias naujoves.

Pradėsiu ieškoti naujo trenerio kai atsiras laisvo laiko. Nuo šių metų turnyro Rio de Žaneire esu labai užimtas. Labai svarbu turėti tinkamą žmogų pašonėje, tačiau, kol kas, teks išsiversti be jo.

Rungtyniauju gerai ir vienas, tačiau norėčiau, kad man padėtų aukšto lygio specialistas. 2017 metams turėčiau tokį surasti.“

J.M.Del Potro 2009 metais laimėjo „US Open“ čempionatą, o trečiadienį bandys dar sykį patekti į varžybų pusfinalį. Ketvirtfinalyje jo varžovu bus šveicaras Stanas Wawrinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius