Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 26

Juanas Martinas Del Potro sugrįžo į treniruotes Buenos Airėse

Juanas Martinas Del Potro įvykdė savo ilgai lauktą sugrįžimą praėjusios savaitės „Delray Beach Open“ turnyre. Argentinietis nežaidė beveik metus, tačiau sugebėjo patekti į pusfinalį, kuriame nusileido būsimam čempionato nugalėtojui.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Negalima buvo nė numanyti kaip seksis tenisininkui nežaidusiam tiek laiko, tačiau jis pasirodė puikiai. J.M.Del Potro turnyre laimėjo tris kartus. Du kartus jis įveikė pirmojo šimtuko tenisininkus, o vieną kartą varžovą, kuris yra tarp 200-ų geriausių.

Negana to, šias tris pergales jis pasiekė nepralaimėdamas nė vieno seto. Tačiau, daugiau nei 600-us vietų teniso reitinge pakilęs sportininkas neatsilaikė prieš galingai žaidusį Samą Querrey.

Argentinos tenisininkas puikiai atrodė aikštėje. Jis diktuodavo mačo tempą, užtikrintai atlikdavo savo padavimus ir nebūdavo panašus į sportininką, kuris be profesionalaus teniso praleido 11-a mėnesių.

Sekantis „Delpo“ turnyras turėjo būti Akapulke, bet žaidėjas nusprendė pailsėti ir ruoštis „Masters“ serijos čempionatui Indian Velse, kur jam buvo suteiktas vardinis kvietimas.

Šiuo metu argentinietis užima 420-ą vietą pasaulio reitinge, o Indian Velsas jam taps dar viena puikia proga sparčiai priartėti prie geriausių pasaulio tenisininkų.

J.M.Del Potro savo „Facebook“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje pranešė savo gerbėjams, kad jau pradėjo ruoštis kovo mėnesį vyksiančiam „Masters“ serijos tunyrui.

Vuelta a los entrenamientos. // Light practice in Buenos Aires.

Posted by Juan Martín del Potro on Thursday, February 25, 2016

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius