-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 26

Juanas Martinas Del Potro: „Tai, kad galiu rungtyniauti, man jau yra pergalė“

Juanas Martinas Del Potro yra pasiruošęs rungtyniauti pirmame turnyre ant grunto dangos nuo 2013-ų metų, kuomet argentinietis žaidė Romos „Masters“ serijos varžybose. Pirmasis jo varžovas „BMW Open by FWU AG“ turnyre bus Dustinas Brownas.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai bus mano pirmasis turnyras ant grunto po labai ilgos pertraukos, todėl jis man yra labai svarbus, – Miuncheno turnyro spaudos konferencijoje kalbėjo tenisininkas. – Tikiuosi, kad pirmasis mačas man susiklostys gerai. Toliau dirbu, kad kuo greičiau pasiekčiau savo geriausią sportinę formą.

Mano riešo būklė yra visai nebloga. Ji gerėja kiekvieną savaitę. Svarbiausia, kad atgaučiau pasitikėjimą savimi, o tuomet galėsiu žaisti savo geriausią tenisą. Tam prireiks šiek tiek laiko. Rungtyniauti šiame turnyre ir išlikti sveikam man prilygsta čempiono taurei.“

Jeigu viskas klostysis gerai, tai Delpo po turnyro Vokietijoje turėtų rungtyniauti Madride, o vėliau „Roland Garros“ čempionate. Jo dalyvavimas Romos „Masters“ serijos varžybose abejotinas, nes argentiniečiui tai būtų jau trečias turnyras iš eilės.

2012-ais metais Londono olimpinėse žaidynėse J.M.Del Potro iškovojo bronzos medalį ir tai jam buvo viena įsimintiniausių karjeros pergalių. Tenisininkas svajoja sėkmingai pasirodyti ir šiais metais Rio de Žaneire, tačiau tam prireiktų vardinio kvietimo į šias prestižines varžybas.

„Norėčiau rungtyniauti olimpiadoje, tačiau turiu išlikti kantrus ir link geriausios savo sportinės formos keliauti mažais žingsneliais“, – teigė J.M.Del Potro.

J.M.Del Potro antradienį pradės savo kelionę link Miuncheno turnyro čempiono titulo. Pirmasis argentiniečio mačas turėtų įvykti 18:00 val. Lietuvos laiku, tačiau kol kas mačai yra sustabdyti dėl sniego.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius