-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 24

Kei Nishikoris pirmasis žengė į „Australian Open“ ketvirtfinalį

Kei Nishikoris „Australian Open“ varžybose tapo pirmuoju tenisininku, kuriam pavyko patekti į šio turnyro ketvirtfinalį. 26-erių metų Japonijos tenisininkas 6:4, 6:2, 6:4 nugalėjo prancūzą Jo-Wilfriedą Tsongą.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Scanpix“ nuotr.

K.Nishikoris tarp aštuonių geriausių turnyro žaidėjų pateko antrus metus iš eilės ir trečią kartą karjeroje. Japonas žaidė drąsiai – atakomis pelnė 31 tašką. Išėjimais prie tinklo laimėjo 15-a iš 21-o taško. 

„Viskas gerai, – pareiškė K.Nishikoris. – Jaučiuosi labai gerai. Mano kūnas ir žaidimo lygis yra geras. Laukiu kovos kitame etape. Visada smagu laimėti trijų setų mače.“ 

Tai buvo septinta abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir 5-a K.Nishikorio pergalė. 

„Esu nustebęs, kad kiekvieno seto pradžioje laimėjau jo padavimų serijas. Sėkmingai grąžinau kamuolius ir pats sėkmingai atlikau padavimus. Panašu, kad jis pataikė nedaug smūgių pirmu padavimu“, – po mačo kalbėjo K.Nishikoris.

„Australian Open“ ketvirtfinalyje K.Nishikoris žais su Novako Džokovičiaus ir Gilleso Simono poros nugalėtoju. Jis yra vienintelis japonas, kuris profesionalų eroje pasiekė „Didžiojo kirčio“ turnyro Melburne ketvirtfinalį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius