Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 11 07

Kristina Mladenovič nebedirbs su buvusiu N.Osakos treneriu

Po triumfo „Australian Open“ turnyre Naomi Osaka (WTA-3) ir jos treneris Sascha Bajinas netikėtai pasuko skirtingais keliais, tačiau vokietis susirasti naujos auklėtinės neužtruko – sukirto rankomis su Kristina Mladenovič (WTA-40).
Sascha Bajinas (dešinėje)
Sascha Bajinas (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Visgi 2017 metais pirmąjį WTA dešimtuką pasiekusi Prancūzijos tenisininkė ir toliau buksavo, o sezono pabaigoje pasirodė pranešimai, kad Sascha Bajinas traukiasi. Tokį sprendimą priėmė pats serbų kilmės vokietis.

„Dirbti kartu buvo labai smagu. Aš išmokau daug naujų dalykų, tikiuosi, kad taip pat ir Kristina. Jos šeimos nariai yra vieni iš maloniausių žmonių visame ture. Sprendimą pasitraukti priimu su skaudančia širdimi, tačiau tai yra mano pasirinkimas.

Jis kiek savanaudiškas, tačiau jei negalvosi apie tai, kas tau geriausia, tuomet kas galvos? Kristinai ir jos komandai linkiu didžiausios sėkmės“, – strategas teigė Essentially Sports.

Šiuo metu teniso pasaulyje netyla kalbos, kad 35-erių treneris nuo 2020 metų sezono planuoja dirbti su sugrįžtančia Kim Clijsters.

Praeityje S.Bajinas buvo Serenos Williams, Viktorijos Azarenkos bei Caroline Wozniacki treniruočių partneriu.

K.Mladenovič šiame sezone vienetų turnyruose iškovojo 31 pergalę ir patyrė 27 pralaimėjimus. Geriausi metų rezultatai – ketvirtfinalis „Premier 5“ tipo turnyre Romoje ir pusfinalis „Premier“ turnyre Maskvoje.

Baigiamojo WTA turnyro Šendžene dvejetų varžybose ji kartu su Timea Baboš iškovojo pirmąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius