-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 15

Laurynas Grigelis išplėšė vieną įspūdingiausių karjeros pergalių ir pateko į pusfinalį Lichtenšteine

Kai pralaimėjimas buvo jau visai arti Laurynas Grigelis pademonstravo kovotojo charakterį ir „Vaduz Open“ turnyro ketvirtfinalyje po dramatiškos kovos 6:7(2), 6:3, 7:6(10) palaužė prancūzą Yannicką Jankovitsą (ATP 414). Mačas truko dvi valandas ir 44 minutes.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / atpbergamo.com nuotr

Pirmo seto pradžioje Y.Jankovitsas laimėjo oponento padavimų seriją ir pirmavo 4:1. L.Grigeliui pavyko išlyginti rezultatą, tačiau pratęsime labiau pasisekė prancūzui.  

Antro seto viduryje rezultatas buvo lygus 3:3, tačiau tuomet L.Grigelis laimėjo tris geimus iš eilės ir setą. 

Ypač dramatiškai susiklostė lemiamas setas. Y.Jankovitsas pirmavo 3:0. Netrukus prancūzas buvo priekyje 5:3 ir stojo atlikti padavimus, kurie galėjo nulemti pergalę. Tačiau L.Grigelis kovėsi toliau ir išplėšė pratęsimą. Tie-break‘e 26 metų prancūzas pirmavo 5:2 ir stojo atlikti du padavimus, kurie galėjo nulemti pergalę, tačiau ir tokioje sudėtingoje situacijoje L.Grigelis nepalūžo. 456-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis šventė vieną įsimintiniausiu pergalių karjeroje.

L.Grigelis mače atliko 14-a neatremiamų padavimų, taškais buvo pranašesnis 115:113. Tai buvo antra abiejų tenisininkų akistata ir antra L.Grigelio pergalė. 

Už patekimą į pusfinalį tenisininkui atiteko 6 ATP reitingo taškai. O dėl vietos finale 21 metų lietuvis kovos su 19-os metų italu Edoardo Ereminiu (ATP 543). 

„Futures“ serijos turnyro prizinį fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius