Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 06 26

Laurynas Grigelis su legendiniu futbolininku Paolo Maldini gali susitikti antrame etape

Antroji Lietuvos raketė Laurynas Grigelis kartu su čeku Ždeneku Kolaru šią savaitę pradės pasirodymą Milane vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre. Antrame etape 25-erių lietuvio komanda gali susitikti su legendinio Italijos futbolininko Paolo Maldini ir jo trenerio Stefano Landonio pora.
Laurynas Grigelis ir Paolo Maldini
Laurynas Grigelis ir Paolo Maldini / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau prieš tai L.Grigelis ir Ž.Kolaras turės nugalėti trečius pagal skirstymą australus Steveną De Waardą ir Beną Mclachlaną, o P.Maldini ir S.Landonio – lenką Tomaszą Bednareką ir olandą Davidą Pelą.

P.Maldini ir S.Landonio į „Aspira Tennis Cup“ turnyrą pateko dėl vardinio kvietimo, kurį gavo tapdami kvalifikacinio turnyro nugalėtojais.

Pirmadienį P.Maldini švenčia 49-ąjį gimtadienį. Per savo karjerą „AC Milan“ klube ir Italijos rinktinėje italas, žaidęs gynėjo pozicijoje, sužaidė per 900 mačų, pelnė 35 įvarčius ir iškovojo 27 titulus.

L.Grigelis Milane žais ir vienetų varžybose. Ten jau pirmame etape 249-oji pasaulio raketė susitiks su pajėgiausiu turnyro tenisininku Marco Cecchinato (ATP-105).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius