Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 11

Legendinė Martina Hingis iškovojo jau 25-ą karjeros „Didžiojo kirčio“ čempionės titulą

Šveicarijos tenisininkė Martina Hingis poroje su Taivano atstove Chan Yung-Jan triumfavo „US Open“ moterų dvejetų turnyre. Jos finale užtikrintai 6:3, 6:2 nugalėjo Čekijos atstoves Lucie Hradecką ir Kateriną Siniakovą.
Martina Hingis
Martina Hingis / „Scanpix“ nuotr.

M.Hingis tai buvo jau antras čempionės titulas per dvi dienas. Dieną prieš ji poroje su britu Jamie Murray triumfavo mišrių porų varžybose.

M.Hingis tai jau 25-as „Didžiojo kirčio“ čempionės titulas. Šveicarė penkis tokius trofėjus iškovojo vienetų varžybose, 13-a kartų triumfavo dvejetų pirmenybėse ir 7-is mišrių porų turnyruose.

„Du per dvi dienas. Prieš turnyrą džiaugiausi 23-iu Michaelo Jordano numeriu. Tačiau 25-i skamba dar mieliau, – juokaudama kalbėjo M.Hingis, kuri lygiai prieš 20 metų vykusiame „US Open“ finale nugalėjo Venus Williams. – Pamenu buvo nuostabus jausmas žaisti šiame korte su Venus Williams. Kai dvi paauglės pirmą kartą pasiekė finalą ir žaidė Arthur Ashe stadione.“

M.Hingis ir Ch.Yung-Jan moterų dvejetų varžybų finalą pasiekė nepralaimėjusios nė vieno seto. O finale varžovėms nesuteikė nė vienos galimybės taškų laimėti jų padavimų serijos.

Abi poros žaidė ir šių metų Indian Velso turnyre, kuriame pergalę taip pat iškovojo M.Hingis duetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius