Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 09

Lewisas Hamiltonas: „Niekas nėra tobulas. Net Novakas Džokovičius turi silpnybių“

Praėjusių metų „Formulės 1“ čempionas Lewisas Hamiltonas šį sezoną susiduria su sunkumais trasoje ir dar nėra nugalėjęs nė vienose lenktynėse. Paskutinį kartą 2015-ais metais dominavęs lenktynininkas ant podiumo lankėsi spalio mėnesį ir naujausiame savo interviu pabrėžė, kad tobulų sportininkų nėra, o įveikti galima ir pirmąją pasaulio raketę Novaką Džokovičių.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Britų lenktynininkas aptarė N.Džokovičiaus žaidimą ir teigė, kad nors ir atrodo, kad serbas yra neįveikiamas, tačiau jį nugalėti įmanoma. Galima manyti, kad pirmosios pasaulio raketės demonstruojamas žaidimas neturi trūkumų, tačiau jų surasti galima visada.

„Jeigu pasižiūrėsime į N.Džokovičių, tai jis šiuo metu yra geriausias pasaulio tenisininkas, tačiau galiu lažintis, kad jo žaidime galime įžiūrėti nedidelių trūkumų, – kalbėjo lenktynininkas. – Galiu jus patikinti, kad norėdamas juos paslėpti jis juos treniruoja, tačiau tuomet kenčia kiti žaidimo aspektai.

Jeigu, sakykime, turi dešimt skirtingų žaidimo aspektų, kuriuos gali gerinti, tai negali būti tobulas visuose. Stengiesi tarp jų visų atrasti balansą. Vieną sezoną dirbi, kad puikiai ištreniruotum vienus, tačiau tuo pat metu kenčia kiti.

Sportininko gyvenimo tikslas yra tobulai atlikti viską, tačiau tai užburtas ratas, kuris tęsiasi visą gyvenimą.“

Pirmoji pasaulio raketė sekmadienį laimėjo savo 29-ą „Masters“ serijos trofėjų bei šią savaitę pradės savo pasirodymą Italijos sostinės turnyre. Pirmuoju serbo varžovu taps atrankos turnyru į čempionatą patekę Stephane'as Robertas arba Aljazas Bedene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius