-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 10

Lietuvos jaunųjų teniso čempionų desantas Kaune

Birželio 5-8 dienomis vykusiame teniso turnyre VALIO CUP 2014 rungėsi ir sportininkai, ir pradedantieji žaisti. Aštuntus metus iš eilės Kauno Ąžuolyno sporto klubo teniso kortuose savo jėgas išbandyti susirinko beveik 200 vaikų iš visos Lietuvos. Šių metų dalyvių sąrašas buvo išskirtinis: jis mirgėte mirgėjo Lietuvos čempionų ir prestižinių tarptautinių čempionatų prizininkų pavardėmis.
Deimantė Chailenko
Deimantė Chailenko / organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės,kad šių metų turnyras išsiskyrė stipriais žaidėjais, kurie yra daugelio Lietuvos reitinginių ir prestižinių tarptautinių čempionatų prizininkai.Vieniems tai buvo lyg treniruotė prieš artėjančius turnyrus ir Lietuvos teniso čempionatą, bet daugeliui teko pakovoti dėl prizų ir rimtai susikauti ginant čempiono titulą. Itin arši kova vyko 12 ir 14 metų amžiaus reitinginėse grupėse“, – sako turnyro vyriausioji nacionalinės kategorijos teisėja Vita Lukštaraupienė.

7 m. grupėje savo pranašumą įrodė Gabrielė Rimkutė ir Jokubas Bendinskas.

10 m. ir jaunesnių mergaičių grupėje prizinės vietos atiteko kaunietėms,nenugalima buvo Patricija Paukštytė, berniukų grupėje – Rojus Mockus. 

12 m. ir jaun. grupėje čempionais tapo Vilniuje besitreniruojantys A. Norvaišytė ir A.Sabaliauskas.

Itin gausi buvo 14 m. ir jaun.grupė, kurioje I vietos taurės skirtos M. Tumanovičiūtei ir L. Sauliui.

16 m. ir jaun. grupės čempionai: Deimantė Chailenko ir Arturas Legenzovas.

18 m. ir jaun. grupės lyderiai: Ugnė Budrytė ir Paulius Matulevičius.

„Organizuodami vaikų teniso turnyrą siekiame populiarinti sveiką gyvenimo būdą, kurio pagrindas yra aktyvus laisvalaikis, sportas ir racionali mityba,“ – sako Laima Padegimienė, „Valio“ atstovybės Lietuvoje vadovė. Šis turnyras vyko jau aštuntąjį kartą. Kaip ir kasmet visi jaunieji sportininkai buvo apdovanoti prizais, ypač gausiai – naujaisiais „Valio“ jogurtais. Jais mėgavosi ne tik jaunieji sportininkai, bet ir jų palaikymo komandos. Pasak mitybos specialistų, sportuojantiems vaikams ir suaugusiesiems pieno gaminių negalima pamiršti dėl visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų,vitaminų ir mineralų,ypač kalcio – būtent pienas bei jo produktai yra pagrindinis šio mineralo šaltinis mūsų maisto racione. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius