Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 03 22

Lukui Mugevičiui – „riestainis“ nuo antro tūkstantuko žaidėjo

Lukas Mugevičius Azerbaidžane gavo dar vieną antausį. Aštuntą reitingą „Futures“ turnyre turėjusį Lietuvos tenisininką 6:3, 6:0 nušlavė po kvalifikacijos į pagrindines varžybas pakliuvęs Vitalijus Koziukovas (ATP-1018).
Lukas Mugevičius
Lukas Mugevičius / Alvydo Januševičiaus nuotr

Tai buvo jau šešta L.Mugevičiaus nesėkmė per pastarąsias septynerias rungtynes. Vienintelę pergalę 21-erių lietuvis nuskynė Kazanės „Challenger“ turnyro pirmame kvalifikacijos etape.

Pirmame sete Lietuvos tenisininkas išsiveržė į priekį 2:0, tačiau po to V.Koziukovas laimėjo keturis žaismus iš eilės, o seto pabaigoje dar kartą pasinaudojo „break point’u“.

Antrame sete sėkmės pakylėtas 21-erių rusas nenuslūgo ir lietuviui įteikė „riestainį“.

Nesėkmę pirmame Azerbaidžano „Futures“ etape patyręs L.Mugevičius ATP reitingo taškų negavo ir tenkinosi tik 104-ių JAV dolerių čekiu.


741-ą vietą ATP reitinge užimantis Lietuvos tenisininkas dar bandys laimę dvejetų turnyre. L.Mugevičiaus ir indo Haadino Bava duetas pirmame etape raketes surems su baltarusio Ivano Liutarevičiaus ir kazachstaniečio Timuro Khabibulino pora.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius