-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28 /17:18

Lygiosios pirmą kartą karjeroje: nutrauktas Ričardo Berankio mačas nebus tęsiamas

Ričardas Berankis per savo karjerą yra sužaidęs netoli 700-ų mačų profesionalų varžybose, tačiau Didžiojoje Britanijoje jam teko patirti kai ką naujo. Draugiškame prieš Vimbldoną skirtame turnyre lietuvis žaidė su Kanados atstovu Denisu Shapovalovu. Pirmo seto pabaigoje mačas dėl lietaus buvo nutrauktas ir nebus tęsiamas. Rezultatas taip pat sukėlė žaidėjams šypseną – lygiosios 4:4, 15:15.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Teniso mačuose lygiųjų nebūna, tačiau parodomasis „The Boodles“ turnyras yra draugiško tipo. Organizatoriai surengė puikias vaizdo transliacijas, tačiau dėl pernelyg įtempto varžybų grafiko nusprendė nebetęsti lietuvio ir kanadiečio dvikovos, kuri dėl lietaus buvo nutraukta pirmo seto pabaigoje.

R.Berankis ir D.Shapovalovas tarpusavyje kovojo pirmą kartą. Kanados tenisininkas socialiniame tinkle neslėpė keistos nuostabos tokiu teisėjų sprendimu ir pridūrė, kad lygiosios vis dėl to tenise yra įmanomos.

Turnyro rengėjai nusprendė užfiksuoti lygiąsias ir toliau leisti žaisti didesnėms teniso žvaigždėms – Gillesui Simonui ir Juanui Martinui del Potro.

Šiemet „The Boodles“ draugiškų mačų cikle dalyvauja tokie tenisininkai kaip Alexanderis Zverevas, Roberto Bautista-Agutas, Nickas Kyrgiosas, minėti J.M.Del Potro, Gilles‘is Simonas, Ernestas Gulbis bei kiti.

R.Berankis ruošiasi pirmadienį prasidėsiančiam Vimbldono teniso turnyrui. Savo varžovą lietuvis sužinos penktadienį įvyksiančioje burtų traukimo ceremonijoje.

VIDEO: Day 2: Match 1- Denis Shapovalov (CAN) v Ricardas Berankis (LTU)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius