-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 13

Matas Vasiliauskas nusileido pirmajai turnyro raketei

Lenkijoje vykstančiame ITF teniso G2 serijos turnyro antrajame rate talentingiausias jaunasis Lietuvos tenisininkas Matas Vasiliauskas 5:7, 0:6 pralaimėjo pirmajai turnyro ir 58-ajai pasaulio jaunių raketei lenkui Marekui Wojciechui bei pasirodymą turnyre baigė.
Matas Vasiliauskas
Matas Vasiliauskas / organizatorių nuotr.

Vakar puspenktos valandos trukusi kova atėmė visas septyniolikmečio Balžeko teniso akademijos auklėtinio jėgas, o tai itin atsiliepė ir šiandienos dvikovoje.

„Pirmasis setas ėjo taškas į tašką. Esant rezultatui 5:5, Matas turėjo puikų šansą laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau tuomet lenkas įrodė, kad jau dabar yra top klasės žaidėjas. Antrajame sete aiškiai pritrūko jėgų.

Apibendrinamas galiu pasakyti, kad Matas tikrai pademonstravo tiek tvirtą charakterį, tiek gerą taktinį lygį. Taip pat labai akivaizdžiai pamatėme spragas, kurias artimiausiu metu šlifuosime tam, kad išnaudotumėm tas situacijas, kurios yra laimėtinos“, – po dvikovos sakė treneris Remigijus Balžekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius