-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 01

Marijos Šarapovos klaidos lėmė Agnieszkos Radwanskos pergalę Majamio finale

Agnieszka Radwanska pirmą kartą karjeroje tapo Majamyje vykusio „Sony Ericsson Open“ turnyro čempione. Ketvirtą vietą pasaulio reitinge užimanti Lenkijos tenisininkė finale 7:5, 6:4 nugalėjo rusę Mariją Šarapovą.
Agnieszka Radwanska ir Marija Šarapova
Agnieszka Radwanska ir Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

„Norėdamas laimėti šį turnyrą turi labai gerai sužaisti šešis mačus. Man tai pavyko padaryti ir aš jaučiuosi labai laiminga“, – po pergalės finale kalbėjo nė vieno seto turnyre nepralaimėjusi A.Radwanska.

23 metų lenkė turnyro ketvirtfinalyje nugalėjo Venus Williams, pusfinalyje palaužė Marion Bartoli. Tai buvo devintas karjeroje A.Radwanskos laimėtas WTA titulas ir ketvirtas nuo praėjusio rudens.

M.Šarapova keturis kartus žaidė Majamio turnyro finale ir visus keturis kartus patyrė pralaimėjimus. Tai buvo trečias rusės finalas šiais metais ir taip pat trečia nesėkmė.

„Tu turi gerai atlikti darbą, jeigu nori patekti į finalą, – pasakojo 24 metų Rusijos atstovė. – Tai žinoma būna pats sunkiausias etapas.“

M.Šarapova žaidė agresyviai, tačiau kamuoliukas dažniau skriejo už aikštės ribų, jos sąskaitoje 45-ios nepriverstinės klaidos.

Vyrų dvejetų varžybose Leanderis Paesas ir Radekas Štepanekas 3:6, 6:1, 10:8 nugalėjo Maxo Mirno ir Danielio Nestoro duetą. 

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius