-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 26

„Masters“ turnyras Monrealyje – be pirmosios raketės ir traumuoto argentiniečio

„Coupe Rogers“ turnyras, vykstantis antrame pagal dydį Kanados mieste Monrealyje, šiemet pasiges dviejų vienų iš didžiausių šio sporto žvaigždžių – Novako Džokovičiaus (ATP-1) ir Juano Martino Del Potro (ATP-12).
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Keturis kartus „Coupe Rogers“ turnyrą laimėjęs Novakas Džokovičius keičia savo tvarkaraštį dėl išsekinusio Vimbldono finalo prieš Rogerį Federerį, kurį serbas laimėjo po dramatiškos penkių setų kovos.

Nolė ilgiausiame visų laikų Vimbldono finale išsaugojo du match point'us ir laimėjo – tapo pirmu tenisininku po 71 metų, kuriam pavyko tai padaryti.

„Apgailestauju pranešdamas, kad turiu pasitraukti iš turnyro. Sulaukęs pritarimo iš savo komandos nusprendžiau, kad mano kūnui dar reikia poilsio prieš grįžtant žaisti.

„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris ir Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris ir Novakas Džokovičius

Mylių Kanadą ir čia turiu begalę aistruolių, kurie man leidžia jaustis tarsi namuose. Nekantrauju sugrįžti ir žaisti prieš visus jus Monrealyje“, – pranešime teigė Džokovičius.

„Coupe Rogers“ turnyras turi dvi lokacijas – vienerius metus vyksta jau minėtame Monrealyje, kitus – Toronte. Serbas po du kartus varžybas yra laimėjęs abiejuose miestuose.

Praėjusiais metais tenisininkas Toronte krito trečiajame etape prieš graiką Stefanos Tsitsipą, todėl šiemet daug ATP reitingo taškų nepraras.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro

Kaip ir buvo galima numanyti, turnyre nepasirodys po lūžusios kelio girnelės atsigaunantis Juanas Martinas Del Potro, traumą patyręs birželio 19-ą dieną ATP turnyre Londone.

Po trijų dienų tenisininkui buvo atlikta operacija.

„Juanui Martinui linkime kuo greitesnio atsistatymo. Netolimoje ateityje labai norėtume ir vėl pamatyti jį žaidžiantį“, – teigė turnyro direktorius Eugene'as Lapierre'as.

Iškart po pralaimėto Vimbldono finalo R.Federeris (ATP-3) taip pat pranešė, kad praleis „Coupe Rogers“ varžybas.

„Scanpix“/AP nuotr./Rafaelis Nadalis į viršų kelia praėjusiais metais iškovotą titulą Toronte
„Scanpix“/AP nuotr./Rafaelis Nadalis į viršų kelia praėjusiais metais iškovotą titulą Toronte

Pirmąja turnyro rakete turėtų būti titulą ginsiantis Rafaelis Nadalis (ATP-2). Už jo – Alexanderis Zverevas, Stefanos Tsitsipas bei Kei Nishikoris.

Trijų pasitraukusių tenisininkų vietas pagrindinėse varžybose turėtų užimti Jordanas Thompsonas (ATP-43), Mikhailas Kukuškinas (ATP-45) ir Richardas Gasquet (ATP-65).

„Coupe Rogers“ turnyro kvalifikacijoje dalyvaus ir Ričardas Berankis (ATP-75). Pagrindinės varžybos startuos rugpjūčio 5-ą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius