-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 04

Mažylis su didele širdimi – Diego Schwartzmanas laimėjo turnyrą Meksikoje

Nereikia būti dvimetrinio ūgio, nereikia turėti greičiausio padavimo ar didžiausio talento. Reikia tik didelės širdies ir sunkaus bei atkaklaus darbo, norint būti tarp geriausių pasaulyje – 173 cm ūgio Diego Schwartzmanas (ATP-27) dominuojantį pasirodymą „Abierto de Tenis Mifel presentado por Cinemex“ turnyre vainikavo pergale finale.
Diego Schwartzmanas
Diego Schwartzmanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Argentinietis 7:6(3), 6:3 įveikė viena ATP reitingo vieta žemiau esantį amerikietį Taylorą Fritzą (ATP-28) ir iškovojo pirmą 2019 metų sezono titulą.

Apskritai, tai trečiasis D.Schwartzmano karjeros titulas, tačiau pirmasis ant kietos dangos. Praėjusiais metais tenisininkas triumfavo Rio de Žaneire, o 2016 - Stambule.

Už 12-os dienų savo 27-ąjį gimtadienį švęsiantis tenisininkas žaidžia dar vieną produktyvų sezoną - metų pradžioje pasiekė finalą Buenos Airėse, o besiruošdamas "Roland Garros" turnyrui pateko į "Masters" pusfinalį Romoje ir ten pakankino patį Novaką Džokovičių.

Pergalė finale argentiniečiui garantuoja 250 ATP reitingo taškų ir 131,430 JAV dolerių.

Nepaisant pralaimėjimo, Tayloras Fritzas pastaruoju metu tapo labai rimta grėsme ATP ture - tenisininkas iš pastarųjų 16 susitikimų laimėjo net 13, laimėdamas turnyrą Istburne (žolė) ir žaisdamas dar viename finale Atlantoje (kieta danga).

Pirmadienį 21-erių amerikietis ATP reitinge pakils į rekordinę - 25-ą vietą, o pasirodymas Meksikoje bus įvertintas 150 ATP reitingo taškų ir 71,065 JAV dolerių čekiu.

VIDEO: Diego Schwartzmanas – Tayloras Fritzas. Finalo akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius