Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 28

Melburno karštį Ričardas Berankis iškeitė į lietuviškos žiemos malonumus

Ričardas Berankis po „Didžiojo kirčio“ turnyro Melburne nusprendė trumpam apsilankyti Lietuvoje ir pasidžiaugti gimtos šalies grožiu bei malonumais. Jis trumpam grįžo į Europą. Geriausias Lietuvos tenisininkas jau kitą savaitę dalyvaus pirmą kartą Sofijoje rengiamame ATP 250 serijos turnyre. Vėliau skris į Jungtines Amerikos Valstijas.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Facebook“ nuotr.

R.Berankis tikėjosi ilgiau užsibūti „Australian Open“ turnyre, bet savo pasirodymą Melburne jis baigė jau po pirmo rato kovos su Aleksandru Dolgopolovu. Tačiau ši nesėkmė suteikė progą trumpam sustojimui Lietuvoje, kurį Ričardas, panašu, išnaudojo puikiai.

Šis R.Berankio pranešimas su nuotrauka sulaukė didelio populiarumo socialiniuose tinkluose. Twitter ir Instagram tinkluose užsienyje gyvenantys tenisininko fanai ėmė klausinėti ką jis užsidėjęs ant galvos.  

Trumpas sustojimas Lietuvoje. Gera pirtis ir nuostabi lietuviška gamta!!! Toliau turnyras Sofijoje :) Linkėjimai!!! ☺...

Posted by Ricardas Berankis on 2016 m. sausio 26 d.

R.Berankis turnyre Sofijoje dalyvaus ne tik vienetų, bet ir dvejetų turnyre. Lietuvis žais poroje su prancūzu Adrianu Mannarino (ATP 48). Burtų traukimo ceremonija Bulgarijoje bus surengta šeštadienį apie pietus. 

Nors ATP 250 serijos turnyras Sofijoje bus rengiamas pirmą kartą, tarp jo dalyviu nėra geriausio Bulgarijos tenisininko Grigoro Dimitrovo. Akivaizdu, kad taip yra dėl kažkokių nesutarimų. Į šį turnyrą dabar patekti jis gali tik gavęs vardinį kvietimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius