Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 26 /2015 03 27

Majamis baigėsi po 63 minučių: Ričardas Berankis pralaimėjo Aleksandrui Dolgopolovui

Ričardui Berankiui nepavyko pateikti staigmenos ir įveikti pirmo „Miami Open“ turnyro rato. Geriausias Lietuvos tenisininkas 4:6, 1:6 pralaimėjo Aleksandrui Dolgopolovui. Tai buvo antra abiejų žaidėjų akistata ir antra Ukrainos tenisininko pergalė.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Po trijų savaičių pertraukos pirmą susitikimą žaidęs R.Berankis nesėkmingai pradėjo akistatą. Lietuvis jau pačioje pradžioje pralaimėjo savo padavimų seriją ir atsiliko 0:3. Netrukus R.Berankis išlygino mačo eigą ir rezultatas tapo 3:3. Tačiau pirmo seto pabaigoje sėkmingiau žaidė A.Dolgopolovas. 

Po nesėkmingos pirmos dalies R.Berankis dar du kartus pralaimėjo savo padavimų serijas ir antrame sete atsiliko 0:5. Sėkmingai viso mačo metu padavimus atlikęs A.Dolgopolovas iškovojo užtikrintą pergalę. Mačas truko 63 minutes.

Abu tenisininkai ketvirtą kartą dalyvauja Majamio „Masters“ serijos turnyre. R.Berankiui dar niekada nepavyko patekti į šio turnyro antrą varžybų ratą. A.Dolgopolovas du kartus pasiekė trečią varžybų ratą, o praėjusiais metais ketvirtfinalyje tik po atkaklios kovos nusileido Tomašui Berdychui. 

Pergalę pirmame Majamio turnyro rate pasiekusiam A.Dolgopolovui atiteko 25 reitingo taškai ir kitame etape lauks akistata su 18-a pasaulio rakete ispanu Tommy Robredo.

Vien už dalyvavimą šiame prestižiniame turnyre R.Berankis pelnė 10 reitingo taškų ir 10 tūkstančių dolerių.

R.Berankis balandžio pradžioje Jungtinėse Amerikos Valstijose pradės ir grunto sezoną. 78-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis lietuvis dalyvaus Hjustone vykstančiame ATP 250 serijos turnyre. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius