-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 14

Monte Karle – lengvos N.Džokovičiaus ir R.Nadalio pergalės

Monte Karle (Monakas) startavusiame „ATP Masters“ serijos turnyre pirmuosius mačus sužaidė ir ryškiausios žvaigždės Novakas Džokovičius (ATP-1) ir Rafaelis Nadalis (ATP-3). Tiek serbas, tiek ispanas iškovojo lengvas pergales.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą nuo pergalės „Australian Open“ finale vasarį žaidęs N.Džokovičius per kiek daugiau nei pusantros valandos 6:4, 6:2 sudorojo italą Janniką Sinnerį (ATP-22).

Tai jau dešimtoji Serbijos teniso žvaigždės pergalė šiais metais iš tiek pat galimų. Tai jau šeštas kartas Nolės karjeroje, kai sezoną jis pradeda bent dešimčia iš eilės laimėjimų.

„Smagu sugrįžti ir žaisti Monake, kuriame aš gyvenu, – po pergalės kalbėjo 2013 ir 2015 metais šį turnyrą laimėjęs N.Džokovičius. – Šioje bazėje treniruojuosi pastaruosius beveik 15 metų, tad jaučiausi lyg žaisdamas namie.“

Į aštuntfinalį patekusio serbo jame laukia dvikova su britu Danieliu Evansu (ATP-33).

Pernelyg nesušilo šešioliktfinalyje ir R.Nadalis, per 1 valandą ir 22 minutes susitvarkęs su argentiniečiu Federico Delboniu (ATP-87) – 6:1, 6:2.

Net 11 kartų šį turnyrą laimėjęs grunto karalius pirmajame savo 2021-ųjų turnyre ant raudonosios dangos siekia susigrąžinti trofėjų, kurį 2019 metais iš jo paveržė italas Fabio Fognini, netikėtai nugalėjęs R.Nadalį pusfinalyje. Pernai turnyras neįvyko dėl COVID-19.

Dėl vietos ketvirtfinalyje ispanas žais su bulgaru Grigoru Dimitrovu (ATP-17).

Monte Karlo turnyro prizinį fondą sudaro 5,2 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius