-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 10

Rafaelis Nadalis pateko į ketvirtfinalį, del Potro patyrė nesėkmę

Rafaelio Nadalio „AEGON Championships“ turnyro akistata su Radeku Štepaneku netikėtai užsitęsė, tačiau pirma pasaulio raketė šventė užtikrintą pergalę 6:3, 5:7, 6:1 ir pateko į ketvirtfinalį.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanas antrame sete paduodamas turėjo dvi galimybes tašku laimėti mačą 5:3, 40/15, tačiau jomis nepasinaudojo. Čekijos tenisininkas žaidė agresyviai, laimėjo keturis geimus iš eilės ir antrą setą.

R.Nadalis greitai susigrąžino iniciatyvą ir trečiame sete pirmavo 4:0. Vėliau liko tik formalumai. Mačas centriniame Queen’s teniso klubo korte vyko dvi valandas ir 24 minutes.

„Žaidžiau daug geriau nei vakar. Sekėsi visi elementai. Tačiau kai rezultatas buvo 5:3, 40/15 jis ėmė žaisti gerai. Padariau kelias klaidas ir jos nulėmė, kad viskas pakrypo į kitą pusę. Trečio seto pradžioje, ypatingai pirmame geime, buvo sunku, bet po to žaidžiau gerai“, – įspūdžiais dalijosi R.Nadalis.

Ketvirtfinalyje Ispanijos tenisininkui teks kovoti su penktu pagal skirstymą Jo-Wilfriedu Tsonga. 26 metų prancūzas per visą karjerą tik kartą sugebėjo įveikti R.Nadalį.

Kitas Prancūzijos tenisininkas, 22 metų Adrianas Mannarino, iškovojo vieną svarbiausių karjeros pergalių. 54-a pasaulio raketė 7:6(3), 7:6(7) palaužė Juaną Martiną del Potro. Mačo nugalėtojas paaiškėjo po dviejų valandų gražios kovos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius