Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 04

Nesėkmių serija tęsiasi – Ričardas Berankis patyrė skaudų pralaimėjimą Kanadoje

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-94) nesugebėjo prasibrauti į trečiąjį ATP „Masters“ turnyrą šiame sezone.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Lietuvis jau pirmajame kvalifikacijos etape 6:7 (5-7), 2:6 nusileido Iljai Ivaškai (ATP-126) iš Baltarusijos. Dvikova truko 1 valandą ir 40 minučių.

Pirmajame sete tiek vienas, tiek kitas tenisininkas turėjo geras galimybes pabėgti į priekį. Ričardas pirmavo 3:1, tuomet pralaimėjo keturis geimus paeiliui ir atsilikinėjo jau 3:5. Galiausiai stabilizavus padėtį, seto baigtį turėjo nulemti tiebreak‘as. Jame viską lėmė vienas vilniečio pralaimėtas taškas savo padavimų serijoje – I.Ivaška triumfavo 7-5.

Jau nuo pat antrojo seto pradžios mūsų tautietis jautė didelį spaudimą paduodant kamuoliukus bei galiausiai pralaimėjo net dvi padavimų serijas iš eilės. Tai, panašu, jog palaužė tenisininko ryžtą bei dvikova buvo užbaigta pralaimint paskutiniuosius šešis geimus iš septynių. Lietuvis savo padavimus pralaimėjo net keturis kartus.

Tai buvo jau penktasis R.Berankio pralaimėjimas iš eilės. Paskutinė pergalė buvo pasiekta birželio pabaigoje Antalijoje.

Pralaimėjęs šį susitikimą, Ričardas užsidirbo daugiau nei 2 tūkstančius JAV dolerių, tačiau ATP reitingo taškų negavo. Kita atleto stotelė – kvalifikacinės varžybos Sinsinatyje. Turnyras prasidės rugpjūčio 13 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius