-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 30

Nicko Kyrgioso kandi pastaba teisėjui: „Tenisas yra šališkas kaip š**as“

Išsišokėlis Nickas Kyrgiosas „Miami Open“ turnyro aštuntfinalyje paleido dar vieną keiksmažodžių tiradą. Šįkart Australijos tenisininkas ir vėl svaidėsi žaibais pagrindinio rungtynių arbitro adresatu, sakydamas, kad šitas sportas yra „šališkas kaip š**as“.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

Kanberoje gimęs N.Kyrgiosas vėlų antradienio vakarą talentų dvikovoje 7:6(7:3), 6:3 nugalėjo 51-ą vietą ATP reitinge užimantį rusą Andrejų Kuznetsovą ir tapo pirmu Australijos tenisininku nuo 2002-ųjų, kuriam pavyko prasibrauti į Majamio „Masters“ turnyro ketvirtfinalį.

Tačiau į jaunosios žvaigždės pasiekimus trečiadienį niekas nekreipė dėmesio, nes juos užgožė dar viena keiksmažodžių tirada.

Pirmame sete pagrindinis rungtynių arbitras Cedricas Mourier įspėjo N.Kyrgiosą, kai kamuolius padavinėjančio berniuko atmestą kamuoliuką šis vožė tribūnų link.

Jau kitos pertraukėlės metu atradęs atliekamą minutę 20-ies australas nepraleido progos pasiginčyti su teisėju. N.Kyrgiosas šiam rėžė, kad jo veiksmai buvo netyčiniai, o jei kažką panašaus būtų padaręs Rafaelis Nadalis, arbitras būtų tylėjęs.

„Jei kas nors kitas, pavyzdžiui, Rafa, tą padarytų, viskas būtų gerai, – pyktį liejo 26-ą vietą ATP reitinge užimantis australas.“

„Šis žaidimas yra šališkas kaip joks kitas.  Jūs visi tą žinote, – gurkštelėjęs vandens toliau savo varė N.Kyrgiosas. – Jis šališkas kaip š**as. Tenisas daugiau neturi ko slėpti. Šis sportas žlugęs, visiškai žlugęs.“

Po dvikovos australas atskleidė, kad vis tiek tvirtai laikosi savo nuomonės ir mano esąs teisus.

N.Kyrgiosas – jauniausias pirmo ATP trisdešimtuko žaidėjas – kitame „Miami Open“ turnyro etape dėl vietos pusfinalyje susikaus su Milošu Raoničiumi, kuris 6:0, 6:3 išrašė „riestainį“ vasario mėnesį Delrai Biče geriausią Lietuvos tenisininką Ričardą Berankį nuskriaudusį Damirą Džumhurą.

2016-ųjų sezonas N.Kyrgiosui prasidėjo puikiai. Šiemet Australijos tenisininkas jau iškovojo 13  pergalių ir patyrė 3 pralaimėjimus, o praeitą mėnesį Marselyje kėlė pirmą ATP serijos titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius