-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 29

Novakas Džokovičius nelengva pergale pradėjo turnyrą Majamyje

Majamio čempiono titulą ginantis Novakas Džokovičius sulaukė rimto Martino Kližano pasipriešinimo „Miami Open“ turnyro starte. Serbijos tenisininkas šventė pergalę rezultatu 6:0, 5:7, 6:1 ir pateko į trečią varžybų ratą. Mačas truko valandą ir 57-ias minutes.
Martinas Kližanas ir Novakas Džokovičius
Martinas Kližanas ir Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirma pasaulio raketė iš Serbijos įspūdingai pradėjo susitikimą ir pirmą setą laimėjo sausu rezultatu vos po 22 minučių kovos. Antrame sete N.Džokovičius pirmavo 5:3 ir stojo atlikti padavimų, kurie galėjo nulemti jo pergalę. Tačiau 41-ą vietą pasaulio reitinge užimantis M.Kližanas kovojo iki pabaigos, laimėjo keturis geimus iš eilės ir tenisininkams prireikė trečio seto. 

Lemiamoje dalyje N.Džokovičius perėmė iniciatyvą nuo pat pradžios ir iškovojo pergalę.

„Noriu pagirti Martiną, kad kovėsi ir privertė mane atlikti papildomus smūgius, – kalbėjo N.Džokovičius. – Žaidimas buvo visai kitoks pirmame ir antrame setuose. Man tiesiog padėjo patirtis. Persigrupavau. Nusiminiau po pralaimėto antro seto, tačiau tokiose situacijose svarbu suvaldyti savo emocijas ir persigrupuoti. Publika buvo puiki.“

Kitame etape N.Džokovičius žais su Steve‘u Darcisu. Belgijos tenisininkas pateikė staigmeną ir 6:4, 6:7(2), 6:3 nugalėjo Gillesą Mullerį. Mačas truko dvi valandas ir 20 minučių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius